carrier_fiilis_1.jpg

Tervetuloa Carrierille

Carrier on maailman suurin ilmastoinnin, lämmityksen sekä kylmätekniikan toimittaja ja teknologian kehittäjä. Carrier panostaa tuotekehitykseen satoja miljoonia euroja vuosittain. Carrier on ensimmäisenä tuonut markkinoille useita tämän päivän yleisiä ratkaisuja. Kaikkien laitteiden suunnittelussa yksi tärkeimmistä asioista on ympäristöystävällisyys, joka varmistetaan energiatehokkuudella ja luotettavuudella.

Visiomme on tehdä maailmasta parempi paikka elää. Tämä visio syntyi yli sata vuotta sitten, kun Willis Carrier kehitti ensimmäisen modernin koneellisen ilmastointilaitteen. Carrier on ilmastoinnin ja kylmätekniikan markkinajohtaja niin Suomessa kuin koko maailmassakin. Tekninen etumatkamme perustuu jatkuvaan ja määrätietoiseen tuotekehittelyyn sekä tuotteiden korkeaan laatuun.

utc climate controls security logoCarrier toimii maailmanlaajuisesti ja on osa UTC-yhtiötä (United Technologies Company). Suomessa Carrier Oy markkinoi, myy, asentaa ja huoltaa talotekniikan ilmanvaihdon jäähdytys ja lämmitysjärjestelmiä sekä kaupan kylmän kylmäkalusteita, automatiikkaa ja kokonaisjärjestelmiä.

Carrierille ympäristö ja ihmiset ovat tärkeitä. Lisätietoa Carrierin arvoista, toiminnasta ja yhtiöstä löydät yhtiön englanninkielisiltä sivuilta. Lisää tietoa ympäristöarvoista ja 831-646-8761

Carrier Oy on Carrier Corporationin tytäryhtiö, joka edustaa Carrier-tuotteita Suomessa ja Baltiassa noin 100 henkilön voimin. Carrier on ollut Suomessakin kehityksen kärjessä jo yli kuusi vuosikymmentä toimittaen laadukkaita, ympäristöystävällisiä ja toimintavarmoja ilmastointi- ja kylmäjärjestelmiä. Carrier Oy:n toimitilat sijaitsevat Vantaalla sekä aluekonttorit Lahdessa, Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Uusi Kaupankylmän www-sivusto avattu osoitteessa:  2483236421

Yhteystiedot

Carrier Oy pääkonttori

Käyntiosoite:
Vetokuja 4, 01610 Vantaa

Puhelin: 09- 613 131

Uusi Kaupankylmän
sivusto avattu osoitteessa:  234-713-0809

Haku